HET optreden met Wolter

Afgelopen donderdag was het eindelijk de grote dag, het optreden met Wolter... Wat had Mikki hier lang naar uitgekeken! Het was alles en nog veel meer dan dat ze zich ooit voor had kunnen stellen, wat heeft Mikki genoten. Mik had het gevoel dat de wereld van haar was en zo kwam ze ook op, ha, ha! We proberen zo snel mogelijk een filmpje hiervan op deze site te zetten. Hier alvast wat foto's die we van MSResearch hebben gekregen, de foto's zijn gemaakt door Marko Eschler en mogen niet verder verspreid worden! Bij de foto's zijn woorden eigenlijk overbodig, ze spat van de foto's af!

 

Na het optreden was er een intervieuw met Shownieuws, dat vond Mikki uiteraard geweldig! Ze is al twee keer in Hart van Nederland te zien geweest en twee keer in een documentaire, maar als superster moet je natuurlijk ook in Shownieuws geweest zijn! Vrijdag was ze behoorlijk moe, maar dat had ze er zo voor over!

Want WAUW, wat een avond.... kan niet beschrijven hoeveel dit voor Mikki heeft betekend. Dank aan Wolter, MSResearch, jullie voor de lieve reacties en de hartverwarmende reacties in de zaal deze avond. Mikki kwam met haar armen omhoog op, wat een superster en kanjer! Wolter heeft haar helemaal platgezoend en geknuffeld, wat een feest. Ze zal hier nog jaren met veel plezier op terug kijken!

Onderstaand de link naar een stukje film van de sound-check met Wolter!

http://youtu.be/qcNmS5seQEg